Laserontharing Grondslagen uitgelegdTijdens de 1e minuten na de laserontharing kan dit gedeelte betreffende een huid het behandeld kan zijn, rood geraken en opzwellen. Dit is een gewone reactie op de warmte en kracht die de laser afgeeft.

Een perfect resultaat over een permanente ontharing zijn gemiddeld zes tot acht behandelingen nodig. Tussen elke verzorging is een tijdperk met 2 maanden benodigd om de haren betreffende de rustfase tot een groeifase te doen kunnen.

Voor wij beginnen met een laserontharing produceren we foto’s over dit te veven gebied. Daarna testen wij wat een ideale hoeveelheid laserenergie kan zijn en behoren wij de instellingen van de laser daarop aan.

Voor permanent ontharen produceren wij behandeling aangaande laserlicht dat geabsorbeerd wordt via een haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt de haarwortel en groeit een hoofdhaar niet meer retour. Laserontharing kan zijn veilig en beschadigt een huid ook niet.

Een laser heeft louter effect op de haarzakjes die in een groeifase bestaan, daar daar vervolgens voldoende melanine kan zijn om het laserlicht op te nemen.

Zes weken wegens en veel weken na een verzorging mag de huid ook niet blootgesteld geraken aan zonlicht en UV-straling. Wanneer u dan ook met genoegen in zonlicht zit, kan zijn ons treatment in een zomermaanden niet optimaal.

Het intakegesprek fungeert tussen meer teneinde te peilen ofwel u dan ook passend raakt voor een verzorging. Contra-indicaties kunnen bestaan epilepsie, zonneallergie, de aanwezigheid van kwaadaardige moedervlekken, het doormaken betreffende ons infectieziekte, tatoeages in dit behandelgebied en dit behandeling aangaande sommige medicijnen. Een arts kan vervolgens soms een verschillende verzorging raden aan.

De ons ervaart dit als wat vervelender dan een ander. Sommige lichaamsplaatsen bestaan wel wat gevoeliger. Tevens ervaart een ieder dit idee op zijn of haar persoonlijk methode.

Voor AJ Skin Clinic is het laser ontharen op ons betrouwbare werkwijze aangeboden. Daarom kan die geraken gebruikt wegens al die huidtypen, met gehele lichte tot hele donkere huidtypen (huidtype I tot huidtype VI).

De laserbehandeling is uitgevoerd via één over onze huid- en schoonheidsspecialisten. Wilt u dan ook behulpzame feiten aan onze specialisten, neem een kijkje vervolgens de specialisten pagina.

Daar is zorg besteed met eventuele risico’s en bijwerkingen. Een arts informeert naar de gezondheidstoestand en de medische afkomst. U dan ook heeft tijd teneinde al die Klik hier vragen die u bezit te stellen en uw verwachtingspatroon toe te lichten. Na dit bekijken over uw huid, adviseert de huidtherapeute een aantal laserbehandelingen en ontvangt u dan ook ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Op de prijslijst staan de meeste voorkomende ontharingsbehandelingen. Heeft u vragen aan de onkosten over een laserbehandeling welke niet vermeld staan op de prijslijst, dan raden aan wij u om ons voor niets consult in te organiseren voor één over de huidtherapeuten.

Een duur met de behandeling varieert betreffende 5 minuten tot 4 uur, het is afhankelijk aangaande het te behandelen gebied. Na de treatment wordt dit gebied ingesmeerd met rustgevende crème. Meer informatie aan een verzorging en hetgeen u dan ook naderhand kunt verwachten vindt u dan ook bij vanwege- en nazorg.

Het is geoorloofd dat wanneer u dan ook aanvullend verzekerd raakt, laserontharing vergoed wordt. Dit kan zijn afhankelijk met de zorgverzekeraar en een polis. We adviseren u contact op te nemen met een zorgverzekeraar en u te laten informeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *